03. 11. 2020.

Poziv organizatorima volontiranja da se pridruže na webinar 12. studenoga 2020. i saznaju više o konceptu obiteljskog volontiranja. Traže se oni koji već koordiniraju volontere i volonterke i žele proširiti mogućnosti za volontiranje u svojim organizacijama i sljedeće godine žele isprobati nove pristupe. 

Webinar će se održati 12.11.2020., od 10:00 do 12:00, a vodit će ga predstavnice Hrvatskog centra za razvoj volonterstva, kako bi najavile aktivnosti projekta „Slijedite svoju viziju – obiteljsko volontiranje, novi oblik angažmana“ u koje ćete se moći uključiti 2021. godine. Webinar će se održati na platformi Zoom.  

Ako želite znati o izazovima i prednostima obiteljskog volontiranja, prijavite se za webinar što prije! Prijave su otvorene do 10.11., a prijaviti se možete na promocija@hcrv.hr slanjem svog imena i prezimena, kontakt telefona i e-mail adrese te organizacije iz koje dolazite.  

Nakon završenih prijava, sudionici će dobiti poveznicu za spajanje na Zoom platformu.  

Webinar se organizira u okviru projekta „Slijedite svoju viziju – obiteljsko volontiranje, novi oblik angažmana“, financiranog kroz program Erasmus+, Strateška partnerstva, u partnerstvu s organizacijama iz Rumunjske, Irske, Hrvatske, Njemačke, Norveške i Belgije.  

  Novosti - Sve