Osnovni podaci

Kroz projekt „Volontiram jer znam, volim i hoću“ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, 2017. godine Udruga ZvoniMir je osnovala Lokalni volonterski centar „Iskra“ koji djeluje unutar Udruge.

Cilj Lokalnog volonterskog centra „Iskra“

Cilj LVC je promoviranje i poticanje volonterizma na područjima na kojima to nije dovoljno razvijeno, okupljanje zainteresiranih volontera i organizacija kojima su potrebni volonteri, pružanje usluga informiranja građana o volontiranju kroz radionice, edukacije i promotivna događanja, regrutiranje te usmjeravanje volontera na određene volonterske pozicije.

Udruga ZvoniMir ima dugogodišnje iskustvo u razvoju i promoviranju volonterstva u lokalnim zajednicama koje je bitan faktor u oblikovanju demokratskih promjena u svakom društvu. Usluge koje pružaju volonteri donose korist zajednici kao i korisnicima tih usluga.

U svojim aktivnostima često podižemo svijest o bitnosti uključivanja građana u aktivnosti koje direktno ili indirektno utječu na život osoba kojima je to najpotrebnije, te ih učimo kako će volontiranjem dobiti priliku osjećati se vrijednim članovima društva.

Volonterizam nastavljamo promovirati kroz projekt „I ja volontiram!“ koji je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

Kontakt

Adresa: Domagojeva 12, 22300 Knin
Telefon: 022/662-554
Mobitel: 095/407-20-27
Email: zvonimir@zvonimir.hr
 

Pošaljite nam poruku ili upit

*
*
*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna