16. 05. 2022.

Udruga ZvoniMir uključila se i u ovogodišnju kampanju "Hrvatska volontira" te zajedno s volonterima provela 2 volonterske akcije. Prva akcija satojala se od čišćenja i uklanjanja otpada koji se godinama nakupljao uz cestu te se pretvorio u ilegalno odlagalište otpada, a proveli smo je u suradnji s Komunalnim društvom Biskupija, te Gradskom čistoćom Drniš d.o.o. Druga volonterska akcija bila je usmjerena k maturantima kojima već godinama na dan njihgove mature nudimo usluge prijevoza iz restorana do grada u kasne noćne sate kako bi rasteretili njihove roditelje i obitelji. 

Dvanaesta po redu "Hrvatska volontira" trajala je od 11. do 14.svibnja, a provodila se u partnerstvu Hrvatskog centra za razvoj volonterstva i volonterskih centara u Hrvatskoj te Hrvatskog Crvenog križa, Mreže mladih Hrvatske i Saveza izviđača Hrvatske. Tema ovogodišnje manifestacije je Snaga volontiranja za otpornost i održivu budućnost.

Hvala svim volonterima i suradnicima koji su se nesebično uključili i ove godine u volonterske aktivnosti. S nestrpljenjem čekamo iduću! smile

#hvalaštostetu

#dobroještostetu

#Hrvatskavolontira

 
 
 
 
  Novosti - Sve